Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

De seneste nyheder fra OS2
Nyheder

Nyheder

Oprettet: 27. november, 2017 / Af: Terese Lorentzen

I august ansatte OS2-sekretariatet en kommunikationsmedarbejder i løntilskud, og er nu ansat i en 1-årig projektstilling. Det betyder, at vi i sekretariatet kan løse kommunikationsopgaver for jer medlemmer, produkter og projekter.

Oprettet: 27. november, 2017 / Af: Terese Lorentzen

D. 25. maj 2018 2018 træder persondataforordningen fra EU i kraft. Den vil indgå i EU-landenes egne lovgivninger på området, dog med plads til national supplerende lovgivning.

Når den nye persondataforordning træder i kraft, betyder det, at kommunerne skal efterleve forordningens nye og skærpede krav, skriver kmd.dk.

Opsummeret er ændringerne i persondataforordningen:

Oprettet: 20. november, 2017 / Af: Terese Lorentzen

'Tag ejerskab over jeres it-projekter'. Sådan skriver IDA i en ny rapport. Her beskriver de, at det offentlige bør droppe it-konsulenterne og tage ejerskab over it-projekterne selv. Formand for IDA, Thomas Damkjær Petersen mener, at den offentlige sektor bør udføre en større del af opgaverne selv, og dermed blive endnu bedre til at lære fra det ene udbudsprojekt til det andet.

Oprettet: 20. november, 2017 / Af: Terese Lorentzen

Region Hovedstaden fravælger open source, hvorfor Kristian Tørning, lektor på Danmarks Medie og Jourunalisthøjskole, til Version2 kalder dem uambitiøse. I artiklen stiller han spørgsmålstegn ved, hvorfor Region Hovedstaden kaster milliarder efter et proprietærsystem, som dels er kodet i et sprog, de fleste leverandører ikke kender, og som vi dels ikke ved, om er sikkert nok.

Oprettet: 10. november, 2017 / Af: Terese Lorentzen

Torsdag d. 9. november var 10 medlemmer mødt op til OS2cloud-inspirationsdag, hvor Christian Orellana fra Origo Systems gav de fremmødte en god hands-on præsentation af OS2cloud.

Sider