Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

De seneste nyheder fra OS2
Nyheder

Nyheder

Oprettet: 12. oktober, 2017 / Af: Terese Lorentzen

Fredag d. 6. oktober mødtes koordinationsgruppen for OS2rollekataloget til opstartsmøde. Efterfølgende er status for projektet følgende:

  • Finde en dato for det første møde i koordinationsgruppen
  • Der skal nedsættes en styregruppe
  • Der skal vurderes hvor meget code og security review der skal gennemføres, før det kan anbefales bredt, at det bliver taget i brug
  • Opsamling på de opgaver, de allerede nu ved ligger som Backlog ved Digital Identity
Oprettet: 11. oktober, 2017 / Af: Terese Lorentzen
OS2kravmotor er nemt og letanvendelig

Det går forrygende med tilslutningen af OS2kravmotor. 7 kommuner har allerede tilmeldt sig, og endnu flere er på vej

Torsdag d. 28. september lancerede vi vores seneste produkt OS2kravmotor, som har til formål at strukturere opsamlingen af ikke-funktionelle krav i et fælles kravkatalog, således det bliver lettere at stille ensartede krav til leverandørerne. Og tilslutningen går hurtigt. Syv kommuner har allerede tilsluttet sig og bruger løsningen, og endnu flere er på vej. De syv tilsluttede kommuner er:

Oprettet: 10. oktober, 2017 / Af: Terese Lorentzen
Deleøkonomi er blevet et buzzword. Vi deler vores boliger på Airbnb, i Aarhus er de blevet forsøgsby for deleøkonomi i 2017, og hos regeringen har de netop fremlagt en ny delestrategi.

Deleøkonomi er blevet et buzzword. Vi deler vores boliger på Airbnb, fylder bilen op med GoMore, i Aarhus er de blevet forsøgsby for deleøkonomi i 2017, og hos regeringen har de netop fremlagt en ny delestrategi.

Oprettet: 27. september, 2017 / Af: Terese Lorentzen

I OS2 deler medlemmerne programmer og resultater med hinanden via open source licenser. Løsningerne ejes af medlemmerne og udvikles på eget initiativ.

Oprettet: 21. september, 2017 / Af: Terese Lorentzen

 

Tre dage i uge 37 har vi besøg af Allan Grauenkær fra Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Kommune i innovationspraktik hos OS2. Målet med innovationspraktik er at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere af lære af hinanden - på tværs af den offentlige sektor. 

Læs mere her

Sider