Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OpenRPA

OpenRPA tilbyder et professionelt alternativ til kommercielle RPA Produkter. OpenRPA er designet som en Low Code løsning, hvor man primært arbejder i flowdiagrammer, men har selvfølgelig mulighed for at falde tilbage på flere forskellige sprog som PowerShell, C#/VB, Python osv. Robotten giver mulighed for automatisering af Windows Elementer, Internet Explorer, Chrome (og Chrome kompatible browser som Edge og Firefox) Java Elementer, SAP-elementer og via billede genkendelse. OpenRPA virker både som Desktop automation hvor robotten kan interaktive med brugeren, samt som uattended hvor robotten køre i baggrunden, enten i Child Sessions eller på High Density løsninger med mange robotter på en eller flere Remote Desktop servere.

Robotten kan også fungere som en sensor der reagerer på ændringer i desktoppen. Løsningen kan enkelt udvides med egne eller 3 parts extensions via NuGet pakker.

Er robotten koblet op imod en OpenFlow instans, er det enkelt at fordele opgaver imellem mange robotten. OpenFlow giver adgang til at overvåge robotter og workflows og giver enkel API adgang til over 2500 forskellige produkter. OpenFlow tilføre samtidig versions styring, rolle og bruger baseret sikkerhed samt kryptering af følsomme data.

 

Værdiskabelse

RPA er et stærkt værktøj til automatisering via brugergrænsefladen. Bruges RPA i kombination med en OpenFlow løsning der giver understøttelse for menneskelige processor og enkelt adgang til at arbejder med API’er en mulighederne uendelige.