Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2consul

Den internationale platform for demokratisk borgerdeltagelse har fået nye tilpasning til de danske kommuner. Consul er den mest udbredte borgerdeltagelsesplatform i verden og samler demokratiske værktøjer, der kan anvendes og tilpasses til forskellige former for kommunal borgerinddragelse. Platformen er oprindeligt udviklet i Madrid, men findes nu i mange andre lande også.

 

Hvilken værdi skaber OS2consul?

Du skal bruge OS2consul, hvis du ønsker at styrke medborgerskab, demokratiske beslutning og innovation af velfærd. OS2consul er borgernes digitale indgang til at deltage i kommunale beslutninger. Der giver gennemsigtighed og når flere end uden løsningen.

 

Hvilket behov dækker OS2consul?

Har du et behov for følgende, så er ideel:

  • Borgerbudgetter
  • Borgerforslag
  • Meningsmålinger
  • Politikudvikling
  • Debat

 


 

Kontakt Frederik Ingvardt Pedersen, Aarhus Kommune, hvis du er interesseret i at høre om deres erfaringer og/eller indgå i fælles drift. Frederik kan kontaktes på frip@aarhus.dk

 

Priser fra leverandører

Når du bruger software med open source licens, er du fri til at vælge drifts- og/eller supportleverandør eller stå for det selv. Hvis der er interesse blandt kommunerne, vil det være muligt at sende fælles drift i udbud.

Se priser her.

 

Ressourcer

Tilknyttede OS2-partnere

Aarhus Kommune

Leverandører

Bellcom

Gruppedeltagere

Jørn Skifter Andersens billede
Jørn Skifter An...
Bellcom Udvikling Ap...
Charlotte Heikendorfs billede
Charlotte Heikendorf
OS2 - Offentligt Dig...