Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

Consul tema-dag

Primære faneblade

Står du og mangler en digital platform til borgerforslag, meningsmåling eller borgerbudgetter, så har de i Aarhus fundet én. Platformen hedder Consul og er en open source platform. Som open-source er den billig at anskaffe, og man bliver en del af et internationalt fællesskab. Platformen har oprindelse i Madrid, hvor den er bruges til involvere borgerne lokalt (https://decide.madrid.es/). Den bruges overalt i verden og i Nordeuropa bruges den i b.la. Holland, Sverige og Norge. Den bruges, fordi den samler en masse forskellige borgerinddragende metoder, skaber overblik, gennemsigtighed og tilgængelighed.

Kom med til dette arrangement planlagt i samarbejde med OS2 og Aarhus' afdeling for Udvikling og Demokrati og lær mere om Consul og mulighederne i platformen.

 

Dagens program er på vej.

 

------------------

Til OS2s arrangementer bliver der taget situationsbilleder og video (sidstnævnte kun efter samtykke). Materialet vil bl.a. blive anvendt til markedsføring af andre aktiviteter omkring OS2.
Du bedes give OS2-sekretariatet besked på os2@os2.eu, hvis du ikke ønsker, at billeder eller video med dig bliver anvendt til dette formål.