Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Samarbejde, udvikling, deling
Om OS2

For teknikere

Hvad og hvor er softwaren i OS2 og hvordan kommer jeg igang?

OS2 er åbent fællesskab hvor vi er afhængige af hinandens hjælp, nedenfor finder du information om hvilke værktøjere vi benyttere når teknikerne arbejder sammen.

Agil udvikling og issue tracking

I OS2 bruger vi værktøjet JIRA til holde styr på projekterne, herunder indrapporterede fejl og idéer til forbedringer:

Alle kan bladre i siderne og kommentere på ønskerne (stories), men for at oprette "sager"/issues/ønsker/stories, eller arbejde på dem, kræver det at man registrere sig. Dette sker ved selv at oprette en konto. Alle medlemmer og leverandørpartneres toplevel domæne er hvidlistet og kan dermed oprette en konto (https://faq.os2.eu/hvordan-opretter-jeg-en-bruger-paa-jira)

Find OS2s JIRA her: https://os2web.atlassian.net/

Se vejledningssamlingen om JIRA: https://faq.os2.eu/vejledninger-til-jira

Kom i gang med udviklingen

Det bedste sted at starte hvis du vil vide mere om softwaren i OS2 er produktoversigten: https://os2.eu/produkter

Her arbejder vi på at skabe éen overordnet og simpel indgang til OS2-produkterne. Alle kan hente kode og evt. dokumentation ned fra Git - og man kan også rette og bidrage hertil via GitHub (https://github.com/os2git).

Arbejdsgrupper

Omkring de fleste OS2-produkter er der nedsat styregruppe, koordinationsgruppe og eventuelle faggrupper. Ønsker du at bidrage til udviklingen af et OS2-produkt er det en rigtig god ide at engagere eller koordinere med disse. Du kan orientere dig på produktsiden om sammensætning samt kontaktinfo. Der er næste altid brug for flere engagerede så tøv ikke med at gå aktivt ind i en arbejdsgruppe.