Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Udvikling af digitale løsninger i fællesskab

OS2 Open Source projekter

OS2 projekter

OS2mo

Status: Udvikling
OS2MO er den autoritative kilde til beskrivelse af organisationen og dens mange aspekter.
36 medlemmer

OS2iot

Status: Projekt
En IoT-platform der samler forskellige datatyper i én løsning ved at skabe en teknisk standard, der sikrer at alle former for data skal opsamles.
2 medlemmer

OS2faktor

Status: Modning
En 2-faktor login løsning for øget sikkerhed.
2 medlemmer

OS2klassifikation

Status: Udvikling
OS2klassifikation er et forum omkring fælleskommunale klassifikationer. Her samler vi kendte og ukendte offentlige klassifikationer, som kommuner og andre kan have nytte af i dataudvekslingen.
8 medlemmer

ULF

Status: Modning
ULF – Undervisnings- og læringsforløb er en Drupal platform til at administrere og udstille lærings- og uddannelsesforløb.
3 medlemmer

OS2flytjord

Status: Modning
Med OS2flytjord ønsker vi at skabe et brugervenligt webbaseret administrativt centrum for håndtering af jordflytninger - fra projektstart til faktura.
3 medlemmer

OS2vera

Status: Projekt
OS2vera etablerer en fælles cloud baseret platform, som endegyldigt gør op med kommunernes nuværende arkitektur, og i stedet giver kommunerne større handlefrihed, bedre sammenhæng, mindre komplekse it...
4 medlemmer

OS2web

Status: Afsluttet
OS2web er tænkt som et tilgængeligt, fleksibelt og bæredygtigt Content Management System, som er skabt på grundlag af et samarbejdende kommunerne imellem.
10 medlemmer

OS2cloud

Status: Niveau 1
OS2cloud er en enkel adgang til at køre virtuelle servere i et dansk datacenter med en enkel selvbetjeningsbrugerflade.
3 medlemmer

OS2search

Status: Standby
Foruden at kunne søge i både interne som eksterne kilder, har systemet kendte "google-funktioner" som "Mente du..." , auto-complete og "Super Sticky"
3 medlemmer

Documentbroker

Status: Afsluttet
DokumentBrokeren er en selvstændig arkitekturkomponent, som uafhængigt af forretnings­applikation genererer dokumenter på baggrund af skabeloner.
1 medlemmer

OS2kontaktcenter

Status: Afsluttet
Efter 2 dage låst inde hos Digitaliseringsstyrelsen lykkedes det at få lavet et Proff of Concept (PoC) på at det er muligt at lave en open source kontaktløsning.
2 medlemmer

Sider