Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2iVolunteer

OS2iVolunteer er en hjemmeside platform for kommunens/byens frivilligkorps; både frivillige og frivilligkoordinatorer. OS2iVolunteer giver den frivillige muligheden for at matche med netop det arrangement eller den opgave, som er ideel for vedkommende. Det gør det muligt for den frivillige at følge sin historik og være modtager af de rigtige rettigheder. Frivilligkoordinatorerne kan bruge platformen til at få overblik over det administrative og dermed skrue ned for det administrative og de omkostninger der følger med. OS2iVolunteer giver koordinatorerne mulighed for at lave og udsende vagtplaner, rollefordeling, udsendelse af nyhedsbreve, mv. OS2iVolunteer findes på dansk og engelsk.

 

Understøtte frivilligindsatser

Platformen gøre det nemmere at samle alle kommunens/byens frivilligtilbud ét sted, understøtte frivilligindsatser og styrke deres fællesskab. Til små og større arrangementer.

 

Lokal sammenhængskraft

Med OS2iVolunteer kan frivilligekoordinatorer spare administration, økonomi og hovedpiner for at få det hele til at gå op. Din kommune hjælper frivilligeorganisationer, -tilbud og -arrangementer for en gruppe koordinatorer, som ellers skulle stå uden støtte. OS2iVolunteer skaber et stærkt frivilligemiljø og lokal sammenhængskraft.

 

Se endnu mere i folderen her på siden.

Ressourcer

BilagStørrelse
PDF icon ivolunteer_folder_os2_2019.pdf3.06 MB

Tilknyttede OS2-partnere

Københavns Kommune

Gruppedeltagere

Charlotte Heikendorfs billede
Charlotte Heikendorf
OS2 - Offentligt Dig...