Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2iot

Hvordan skaber OS2iot værdi for din kommune?

OS2iot skaber en teknisk standard, som sikrer, at alle former for data kan opsamles og stilles til rådighed for lokalt DWH, andre platforme eller som Open Data – uanset kilde og transmissionsmetode. Desuden vil OS2iot minimere de omkostninger og teknologiske udfordringer, der er forbundet med større udbredelse og brug af offentlige data.

Hvad er OS2iot?

OS2iot er en platform, der vil kunne håndtere modtagelse, håndtering og viderestilling af data fra sensorer, eksport af Open Data eller andet og monitorering af sensorer. OS2iot laver ikke egentlige funktioner og services.

Hvilke behov kan OS2iot dække?

OS2iot platformen vil skabe en basal infrastruktur, som kan understøtte flere behov i det offentlige, bl.a. skabe yderligere fælleskommunalt samarbejde, reducere omkostninger, bidrage til den fællesoffentlige rammearkitektur mv.

OS2iot er også billigere end den nuværende driftsomkostningsmodel, hvor offentlige myndigheder betaler månedligt og efter antallet af sensorer. Platformen vil kunne indsamle store mængder af data, så offentlige myndigheder ikke behøver at skulle samle data fra forskellige netværksservere. Med OS2iot er det hele samlet i én løsning.

 

Læs mere om OS2iot i denne one-pager

Gruppedeltagere

Mikkel Andersens billede
Mikkel Andersen
Silkeborg Kommune
Rasmus Freys billede
Rasmus Frey
OS2 - Offentligt Dig...
Charlotte Heikendorfs billede
Charlotte Heikendorf
OS2 - Offentligt Dig...