Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2iot

OS2iot er et grundlag for at optimere og udbrede den smarte bys teknologi. Det er en platform, der vil kunne håndtere modtagelse, håndtering og viderestilling af data fra sensorer, eksport af Open Data eller andet og monitorering af sensorer. OS2iot laver ikke egentlige funktioner og services.

Basal infrastruktur for Smart City

OS2iot platformen vil skabe en basal infrastruktur, som kan understøtte flere behov i det offentlige, bl.a. skabe yderligere fælleskommunalt samarbejde, reducere omkostninger, bidrage til den fællesoffentlige rammearkitektur mv.

OS2iot er også billigere end den nuværende driftsomkostningsmodel, hvor offentlige myndigheder betaler månedligt og efter antallet af sensorer. Platformen vil kunne indsamle store mængder af data, så offentlige myndigheder ikke behøver at skulle samle data fra forskellige netværksservere. Med OS2iot er det hele samlet i én løsning.

En teknisk standard

Løsningen OS2iot skaber en teknisk standard, som sikrer, at alle former for data kan opsamles og stilles til rådighed for lokalt DWH, andre platforme eller som Open Data – uanset kilde og transmissionsmetode. Den vil også minimere de omkostninger og teknologiske udfordringer, der er forbundet med større udbredelse og brug af offentlige data.

 

Læs mere om OS2iot i denne one-pager

 

OS2iot får snart sin egen projektleder. Stay tuned for more.

Gruppedeltagere

Mikkel Andersens billede
Mikkel Andersen
Silkeborg Kommune
Rasmus Freys billede
Rasmus Frey
OS2 - Offentligt Dig...
Charlotte Heikendorfs billede
Charlotte Heikendorf
OS2 - Offentligt Dig...