Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Fællesskab, udvikling, open source
OS2 Offentlig partner

Vordingborg Kommune

Hvilken offentlig kommune/institution/forvaltning? 

Vordingborg Kommune har cirka 46.000 borgere og dækker det sydligste Sjælland samt Møn, Bogø, Farø og flere småøer.

Vordingborg Kommune er især kendt for sin smukke natur og nærheden til vandet. Kommunen har Danmarks længste kyststrækning på 385 kilometer, som byder på mange hyggelige lystbådehavne og et væld af aktivitetsmuligheder, uanset om man er til de vilde vandaktiviteter eller bare nyder at slutte dagen af med at dyppe tæerne i vandkanten. Møns Klint, Danmarks Borgcenter og kongerigets venligste vandrerute Camønoen er blandt de mest kendte turistattraktioner i kommunen.

Vordingborg Kommune har også de seneste år styrket sin position som Sydsjællands oplevelses- og kulturcentrum. Satsningen på oplevelser og kulturelle tilbud er en vigtig del af Vordingborg Kommunes Vision 2030, som sigter mod at Vordingborg Kommune skal være kendt som event- og festivalkommune.

Kommunens unge har et bredt udvalgt af uddannelsesmuligheder i Vordingborg, blandt andet HF, gymnasiet, lærer- og pædagoguddannelsen og ZBC med en række forskellige erhvervsuddannelser.

Vordingborg Kommune har et årligt budget på cirka 3 mia. og har cirka 3.500 ansatte.

Hvorfor er I med i OS2? 

Vordingborg Kommune ønsker generelt at støtte op om det fælles samarbejde, også i OS2. I starten var kommunen med omkring OS2cprbroker, men er i dag også med omkring OS2Fil- og Mail Scanning. Vordingborg Kommune ser det rationelle i, at kommunerne samarbejder om de non-funktionelle krav (specielt med fokus på it-sikkerhed og it-arkitektur) i en delt autoritativ kravbank som OS2kravmotor.

Hvilke OS2 projekter / produkter har I? 

OS2cprbroker

OS2indberetning

OS2kitos

OS2kravmotor

OS2valghalla

OS2flytjord

OS2 Fil- og Mail Scanning (Test kommune - under udvikling )