Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Fællesskab, udvikling, open source
OS2 Offentlig partner

Holstebro Kommune

Hvilken offentlig kommune/institution/forvaltning? 

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

Kommunens befolkningstal er 58.462 (februar 2018) .

Hvorfor er I med i OS2? 

Digitalisering i fællesskab med andre kommuner prioriteres højt i Holstebro Kommune, og derfor er det naturligt for os at deltage i OS2 fællesskabet og bidrage til de løsninger, der skabes.

Hvilke OS2 projekter / produkter har I? 

Kitos – vi er i færd med opbygge system og kontraktoverblik, og her er Kitos det naturlige valg som understøttende IT System. Vi anvender kun modulerne ”IT System” og ”Kontrakter”, men i fremtiden vil ”Projekter” sandsynligvis også blive taget i brug.

OS2Forms vil blive taget i brug i nær fremtid (Q2-2018), og anvendt i forbindelse med SBSIP til realisering af selvbetjeningsløsninger.

I forbindelse med etablering af lokale støttesystemer i vores lokale rammearkitektur påtænker vi at tage mange flere OS2-produkter i brug i fremtiden.