Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Prøv OS2indberetning

Gammel, blå autocamper

10 kommuner bruger i dag OS2indberetning, når deres medarbejdere skal indberette kørsel på en nem og hurtig måde. Det sparer ikke kun medarbejderne for tid, det er også nemmere for de økonomiansvarlige. Med OS2indberetning kan tjenestekørsel indberettes direkte i app’en, mens du er på farten.

OS2indberetning er en løsning til at indberette og godkende tjenestekørsel i kommuner. Det er nemt at indberette kørsel, mens du er på farten – direkte gennem en webapplikation, samt apps til iOS, Windows og Android.

På den måde, bruger app’en gps’en i telefonen, og beregner selv, hvor langt medarbejderen har kørt, ligesom den ved, både hvor medarbejderen bor og har tjenestested.

Nemmere for ledere og lønkontor

OS2indberetning gør det også nemmere for lederne, når kørslen skal godkendes. Alle indberetningerne vises samlet, og kan godkendes samlet, hvis alt ser tilforladeligt ud. Også på løn- og personalekontoret er det blevet nemmere. Én gang om måneden hives den godkendte kørsel ind i systemerne, og bliver automatisk sat på lønsedlerne. Det betyder også, at der er færre fejl, og at alle de berørte medarbejdere sparer tid, når det kan gøres så enkelt.

Find indberetningen i web-delen dagen efter

Når kørslen er indberettet, overføres den direkte til web-delen, hvor medarbejderen dagen efter kan finde indberetningen, se den eller rette den, hvis det er nødvendigt. Har man fx glemt at holde pause i kørslen, mens man har været hos en borger, kan det let rettes, ved blot at trække i ruten direkte på skærmen.

Prøv systemet

Har du lyst til at prøve systemet, har du mulighed for at bruge en prøveadgang, ved at gå ind på siderne:

os2indberetning-koersel.miracle.dk

os2indberetning-ferie.miracle.dk

Brug brugernavnet: los2 og koden Os21234

Vær opmærksom på, at der kan forekomme fejl, da dette er en test.

Du kan også hente app’en og afprøve denne (se disse slides om app’en)

 

 

Foto: Kyle Szegedi på Unsplash.com