Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Hvorfor dog melde sig ind i OS2?

I OS2 deler medlemmerne it-løsninger og resultater med hinanden via open source licenser. Løsningerne ejes af medlemmerne og udvikles på baggrund af offentligt initiativ. Det skaber lokalt ejerskab!

Videndeling, samskabelse og deleøkonomi er blot nogle af de fordele, du får som medlem af OS2. Det åbne fællesskab betyder, at du som medlem kan få gavn af andre medlemmers løsninger gennem adgangen til den fælles pulje af it-løsninger.

 

Videreudvikling skaber nye muligheder

Produktet OS2indberetning er udviklet af to medlemskommuner og bruges nu i ti danske kommuner med flere på vej. Medarbejderne bruger systemet til at indberette kørsel, og på initiativ fra en tredje kommune er et feriemodul udviklet, således medarbejderne også kan indberette ferie.

 

Feriemodulet er det glimrende eksempel på, hvordan OS2-fællesskabet og den deleøkonomiske model fungerer og giver værdi til flere kommuner på tværs"

- Jon Badstue, Afdelingsleder i it- og digitalisering, Syddjurs Kommune & tidligere bestyrelsesmedlem i OS2 (udtalelse: 2017)

 

 

Stærkt leverandørsamarbejde

Med OS2 har medlemmerne en fælles struktur og governance for open source projekter og it-løsninger. Fællesskabet har en solid organisering, som sikrer, at løsninger udvikles, deles og videreudvikles på et fornuftigt grundlag i samarbejde med leverandørerne.