Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Årsmøde: En spændende og indholdsrig dag

OS2 afholdt årsmøde med generalforsamling i Kulturhuset Islands Brygge onsdag d. 25. april. Det var en spændende dag med mange fremmødte, hvor der både var plads til gode oplæg, debat og netværk.

 

Du finder referat og slides fra generalforsamlingen og årsmødet her.

 

Ved generalforsamlingen besluttede medlemmerne, at kontingentet skulle hæves fra 18 000 til 25 000 per 1/1/2019. Jon Badstue Pedersen (Syddjurs Kommune) genopstiller ikke, mens Henrik Brix (Favrskov Kommune) modtager genvalg og Søren Ladefoged (Hvidovre Kommune) vælges til bestyrelsen.

Henrik Bojsen (Syddjurs Kommune) og Thomas Martinsen (DIGIT) deltog i paneldebatten om barriererne for at tage del i OS2 fællesskabet, hvor bestyrelsesformand Michel van der Linden var moderator. Et af problematikkerne er, hvorvidt kommunen har ressourcerne, det kræver at gå ind i fællesskabet. Det er nødvendigt for kommunerne, mener Thomas Martinsen, at få yderligere fokus på at inddrage forretningsmæssige kompetencer, så OS2 kan blive en strategisk samarbejdspartner. Henrik Bojsen fra Syddjurs peger i stedet på, at det er nødvendigt med mere kendskab til integrationer og udvikling i kommunerne. Ingen af de to mener, at OS2 på nogen måde ville kunne udvikle sig til et mini-KMD, for i OS2 er der mere frihed.

CEO ved /et al. Julie Ravn-Nielsen fortalte, at brugeroplevelsen er vigtig, fordi det sparer tid, frustrationer, og det giver plads til andet. Det er værd at kigge på OS2’s brugeroplevelse, fordi man kan ikke lave et godt produkt, hvis det ikke er brugervenligt, mener Julie. Funktionerne skal være æstetiske, afdækkende og brugervenlige.

Tak for det store engagement til at skabe en fantastisk dag.