Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

PTA Consult

PTA Consult er specialister i IT-kontrakter. Vi udvikler og proaktive IT-kontrakter der gør brug af visuelle- og relationsfremmende virkemidler. Vi støtter virksomheder og institutioner i at blive uafhængige af eksterne advokater og dyre rådgivere. Vores løsninger bringer kontrakten i øjenhøjde med brugeren af kontrakten, og vi sikrer altis en grundig forankring i organisationen.
Alle vores løsninger er open source.

Kernekompetencer 

Proaktive IT-kontrakter
Vi laver proaktive IT-kontrakter, med udgangspunkt i den proaktive jura. Vi har en nær tilknytning til universiteterne og er men til at udvikle ”best practice.”

Udbudsprocesser omkring IT-projekter og implementeringer
Vi har erfaring med indkøbs og udbudsprocesser i både privat- og offentligt regi.
Vi kan drive selve udbudsforretningen eller tilknyttes som rådgiver ved større IT-anskaffelser. Vi er stærke på IT-udviklingskontrakter og kan håndtere agile- og fastpris-modeller.

Vendor terms til licensaftaler
Sørg for at optimer udgangspunktet, (leverandørens standard vilkår) så du undgår grimme overraskelser. Udover at mitigere risikoen ift. incompliance, ved vi hvornår det er muligt at tilføje regulering, der fx gør det muligt at konvertere licenser, udforme spilleregler for audits, etc.
Sundhedstjek af IT kontrakporteføljen og etablering af vendor management.
Hvor mange forpligtelser indeholder de strategiske IT-kontrakter? Vi implementere redskaber, der gør det muligt at måle og styre leverandørerne med udgangspunkt i ”best practice” processer og templates. Manglende vendor og contract-management koster ifølge IACCM op til 10% af kontraktsummen.

Open source løsninger/produkter vi har udviklet 

Contract one-pager
Visuelle virkemidler
Vendor Scorecard

Referencer: 

Bestseller
Syddjurs Kommune
Next Forsikring
Aubo Group
Nem Forsikring