Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

id connect A/S

Vores service er udviklet med henblik på at give små og mellemstore kommuner mulighed for at få en service, der kan etableres hurtigt, og uden at kommunen skal opbygge kompetencer på nye IT teknologier. Brugergrænsefladen er udviklet ud fra Microsofts Open Source bibliotek indenfor design, der læner sig op af Office 365 UI. Brugerne vil derfor hurtigt føle sig hjemme i vores service. Som alle nye services er GDPR tænkt ind fra starten, og der er bl.a mulighed for 2 faktor validering (assurance level 3) og rollebaseret adgangskontrol. Analytics fungerer i realtid, og der kan sættes alarm på eksempelvis usædvanlig adfærd på en ekstern service.  

Kernekompetencer 
  • Brugerstyring & adgangskontrol
  • Enterprise integration
  • API management
  • Realtids logopsamling / analytics
Open source løsninger/produkter vi har udviklet 

Brugerstyring og adgangskontrol as a service. Servicen er ikke Open Source, men alt er bygget op på Open Source komponenter herunder, OS2 rollekatalog og WSO2.com, der er en Open Source leverandør indenfor Identity & Access Management, Enterprise Integration, API Management og Analytics / Stream proces teknologi.

Vores service er understøttet af fuld support fra Open Source-producenten, hvilket inkluderer både udviklings og produktions support, men også automatiserede systemer til at understøtte frekvente sikkerhedsopdateringer og produktopdateringer.

Vi er derfor i stand til at levere en service, der er overvåget og supporteret af både producenten og os på daglig basis, men som også bliver videreudviklet og integreret med nye standarder i takt med, at de frigives fra begge parter.

Referencer: 

Vi er nye i markedet, men afsætter +5000 timer årligt til udvikling af integrationer og løsninger, der understøtter den videre udvikling af vores service.

Prismodel: 

Abonnementsbaseret, pris pr. måned