Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Løsninger, services og software i fællesskab
OS2 open source produkter

OS2display

Er en brugervenlig og fleksibel infoskærmløsning

ENGLISH VERSION

Brug OS2display når du kan producere, publicere og administrere indhold til infoskærme internt eller eksternt i organisationen. Brugere kan tilgå løsning på forskellige devices, så en opdatering kan lave on-the-go. En superbruger kan bruges OS2display, der er webbaseret, til at styre infoskærmene centralt. Hold f.eks. jeres biblioteksgængerne oplyste: Systemet kan bruges på alle skærmstørrelser samt vertikal som horisontal visning.

 

Opdatering november 2022: OS2display version 2.0 er i drift i Københavns Kommune og er pt. i testfasen i bl.a. Aarhus. Det er en mere brugervenlig løsning, der også er bygget på en ny backend. Ambitionen var en 1:1 opgradering, men version 2 kan mere end det. Du kan tilslutte dig OS2display allerede nu og være med til at finansiere det allersidste og ikke mindst en API til Aula til dagtilbuds- og skoleområdet. Koordinationsgruppen har et stort ønske til, at løsningen bliver udbredt både til bibliotekerne, men også til skolerne, hvor alternativerne til infoskærmsløsninger integreret med Aula i mange kommuner er få.

Læs de seneste opdateringer fra koordinationsgruppemøderne.

 

Er OS2display for dig?

Brug OS2display på jeres biblioteker eller på andre (f.eks. udendørs) infoskærme i din offentlige myndighed. I Aarhus bliver OS2display brugt på infoskærme på indfaldsvejene.

 

Derfor skal du bruge løsningen

Gør det lettere for dig selv og andre brugere ved at bruge skabelonerne til jeres slides. De virker både til horisontal og vertikal visning. OS2display har også rettighedsstyring, som giver administratorerne et godt overblik.

Med 2.0 er ambitionen at lave en 1:1, men mere brugervenlig og opdateret løsning.

 

Kontakt

Primær kontaktperson er produktkoordinator Thomas Gjerulff, OS2, tfkg@aarhus.dk

Du er velkommen til at kontakte OS2-sekretariatet, hvis du vil vide mere om tilslutningsaftalen, løsningen eller OS2-fællesskabet generelt.

 

Følg med i backlog og projektstyring på JIRA og kontakt koordinationsgruppen, hvis du har udviklingsønsker.

 

Tilslutningsaftale: Omkostninger til fællesskabet ekskl. drift/support fra leverandører

Ønsker din offentlige myndighed at tilslutte sig OS2display, skal I underskrive en tilslutningsaftale. Tilslutningsaftalen sikrer vores fælles vedligeholdelses- og udviklingskraft. Vederlaget går til vedligeholdelse af løsningen samt mindre videreudviklingsopgaver.

FIND TILSLUTNINGSAFTALEN OG TAKSTERNE HER

En udfyldt og underskrevet tilslutningsaftale til sendes til OS2-sekretariatet på os2@os2.eu

Tak fordi du støtter op om fællesskabet med jeres tilslutning!

Læs mere om tilslutningsaftaler.

 

Priser fra leverandørerne

Når du bruger software med open source licens, er du fri til at vælge drifts- og/eller supportleverandør eller stå for det selv.

Se priser her.

 

--------

Alle OS2-produkter er offentliggjort på open source licens. Hvilket betyder man har frihed til at stå for egen implementering eller vælge egen leverandør. Læs mere om frihederne i Open Source.

Medlemsskab

Hold dig opdateret om OS2display

OS2-medlemmer som anvender

Tilknyttede OS2-leverandører