Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

Magenta

Magenta blev etableret i 1999 og består af godt 40 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus og Nuuk. Virksomheden er specialister i at udvikle teknisk avancerede open source IT-løsninger til primært kommuner, ministerier og styrelser, og vi vil være markedsledende på open source produkter og services til den offentlige sektor i Danmark.

Vi tror på, at produktkvalitet er et nøgleparameter for at kunne eksistere i det kommunale marked, der er stærkt konkurrencepræget, og vi ved, at vores omdømme er en afgørende kapital.  Og så tager vi kun penge for vores services – ikke for brugerlicenser eller tvungne opdateringer. Det skaber tillid, giver en bedre kundeoplevelse, og vi har erfaret, at det også giver loyale kunder.

Vi har et konsekvent fokus på brugervenlighed i design, informationsarkitektur og teknisk funktionalitet. Sammen med OS2 fællesskabet har vi blandt andre udviklet OS2datascanner, som er en GDPR scanner, der yder effektiv og pålidelig beskyttelse mod sikkerhedsbrister samt sikrer GDPR compliance for din organisation. Vi har desuden udviklet OS2mo, som er en IT-løsning, der får styr på mennesker og enheder i din organisation og udstiller dem via KOMBITs støttesystemer. Med grundlag i OIO-standarderne sørger OS2mo for konsekvent og høj datakvalitet, så organisationen får færre arbejdsgange og mere overskud til meningsfyldt arbejde.

Både OS2datascanner og OS2mo er i drift og implementeret i adskillige af landets kommuner.

Du kan læse mere om vores løsninger på vores hjemmeside her.

Kernekompetencer 

Magenta er blandt de væsentligste danske kommercielle open source-leverandører med en af branchens mest omfattende referencelister.
I takt med digitaliseringen har vi stigende fokus på markedet for integrationsløsninger og for sikring af personfølsomme data.
Vi leverer implementering, rådgivning og support på blandt andet følgende systemer:

  • Alfresco
  • Drupal
  • OS2datascanner
  • OS2mo
  • OS2bos
  • OS2cprbroker
  • OS2borgerPC

Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Apache, MySQL og LibreOffice/OpenOffice.

Desuden supporterer vi rammearkitekturen, og vi yder applikationsovervågning.

Referencer: 

Vi samarbejder pt med 50+ kommuner i Danmark og Grønland.

Prismodel: 

Vores timepris er DKK 1.300, men vi yder rabat på større opgaver og prioriterede projekter ned mod en timepris på DKK 900.