Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

Linkfactory

Hvem er vi:

Linkfactory er et full-service konsulenthus, der er specialiseret i open source CMS løsningerne Drupal, Typo3 & Wordpress. Vores mål er, at lave webløsninger og hjemmesider der skaber målbar værdi for vores kunder. Linkfactory har gennem en lang årrække leveret it-løsninger såvel som videreudvikling og vedligeholdelse til en lang række anerkendte kunder, heraf især til medlemsforeninger/fagforeninger og offentlige i såvel den kommunale sektor som den statslige sektor.

Vi leverer internet-, intranet- og extranet-løsninger, samt udvikling af specifikke web-applikationer og undervisning i både TYPO3 og Drupal. Vi leverer herudover koncept, identitet og design, der sikrer intuitive brugeroplevelser og interaktion. Vi er garanter for en løsning, hvor design og teknik går hånd i hånd og baserer sig på best practices inden for CMS’ets rammer. Dermed kan vi sikre udarbejdelse af en løsning iboende alle open-source fordelene, eksempelvis; et billigere projekt qua mindre specialudvikling samt automatisk opgradering, vedligeholdelse og sikkerhedopdateringer til standardmoduler, m.m.

​Hvad laver vi?

Vi laver solide webløsninger, der skaber målbar værdi for vores kunder og hjælper med at forankre eller implementere langsigtede digitale strategier, som sikrer online gennemslagskraft.​ ​

Sammen med vores kunder jagter vi "den gode business case" og opsætter sammen KPI’er, som vi løbende og efterfølgende kan udarbejde statistiske målinger på og sammen følge op på onlineløsningens resultater. Dermed sikrer vi, at vores kunder har en onlinestrategi, der er lig med reel online værdiskabelse.

​Hvad bidrager vi med?

Linkfactory er sammen med Lyngby Taarbæk kommune gået ind i OS2web samarbejdet.

Vi kan i særlig grad bidrage med udvikling af Drupal moduler​, samt arkitektur, sparring og specificering af disse. ​

 

Kernekompetencer 
  • Design
  • Digital strategi
  • Drupal
  • IA og wireframing
  • Web-apps og native apps
  • Wordpress