Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

Intro Consult

Jeg er freelancekonsulent og tilbyder bistand til implementering af OS2kitos gennem mit firma Intro Consult.

Det kan være overvældende at gå i gang med OS2kitos, hvis der ikke allerede er overblik over it-systemer og -kontrakter. Hvordan kommer man bedst i gang, og hvor mange informationer har man behov for at komme godt fra start? Jeg har praktisk erfaring i at opbygge relevante informationer i OS2kitos fra bunden, og jeg kan hjælpe jeres organisation med at afstemme behov ift. OS2kitos, så I kommer godt fra start og lægger en realistisk plan for at få data i OS2kitos.

Jeg kan f.eks. være sparringspartner for jeres projektleder, udføre afklaringsforløb, gennemføre uddannelse i OS2kitos eller bidrage til udarbejdelse af beslutningsgrundlag.

Jeg er uddannet cand.scient.adm. og har arbejdet i den kommunale sektor siden 1994. Fra 2008 har jeg arbejdet med strategisk digitalisering i 2 kommuner, og siden 2014 har jeg bl.a. arbejdet med implementering af OS2kitos i Gladsaxe Kommune, indtil jeg valgte at blive selvstændig i sommeren 2018. Jeg har et godt praktisk kendskab til de processer, som OS2kitos understøtter, da jeg også har arbejdet med IT-kontraktstyring og informationssikkerhed.

Jeg har været aktiv i OS2kitos’ kontraktarbejdsgruppe og har bidraget til den funktionelle kravspecifikation af OS2kitos vers. 2, samt været med til udviklingen af arkivmodulet.

Kernekompetencer 
  • OS2Kitos (primært system- og kontraktmodulerne)
  • Porteføljestyring
  • Kontrakt- og leverandørstyring på it-området
  • Informationssikkerhed / GDPR
  • Digitaliseringsstrategi og governance
  • Projektledelse af digitaliseringsprojekter
Prismodel: 

Timepris: kr. 900 ex. moms.