Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

Exformatics

Exformatics A/S er leverandør af standardsoftware til intelligent håndtering af information. Vores arbejdsgangsunderstøttende løsninger giver virksomheder og organisationer mulighed for i langt større grad at strukturere og videndele informationer via ét interface.
Kernen i vores softwareløsninger er Exformatics ECM. Ud af ECM-løsningen springer funktionaliteter, der genbruger den unikke arkitektur.

I samarbejde med IT Universitetet har Exformatics udviklet Dynamic Condition Response Graphs – på dansk kaldet DCR grafer – samt tilhørende online værktøjer, som gør det nemt at arbejde med og beskrive processer såvel som simulere disse. I dag er der mere end 100 banker, kommuner, organisationer og myndigheder fordelt på 5 kontinenter der allerede bruger DCR graphs til at kortlægge komplekse arbejdsgange og effektivisere disse. 
Exformatics har som mål, at løsningerne skal være nemme at bruge, de skal øge videndeling og samarbejder hos vores kunder markant og dermed bidrage til øget produktivitet og effektivitet.

Kernekompetencer 
  • DCR Graphs
  • ESDH / ECM
  • Forretningsprocesser / Processoptimering
  • Projekt-, aktivitets-, sags-, kvalitets- og skabelonstyring
Open source løsninger/produkter vi har udviklet 

DCR Graphs

Referencer: 

Syddjurs Kommune

Prismodel: 

Abonnementsbaseret / årligt fee