Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

Devoteam

I Devoteam er vi 8.500 digitale eksperter, der rådgiver, planlægger, designer, udvikler og tester. Vi sætter strøm til digitale strategier, samtidig med at vi aktivt promoverer socialt ansvarlig teknologi, der kan løfte forretningspotentialet til næste niveau.

Som det offentlige Danmarks mest anvendte digitale transformationspartner har vi bred viden om både best practices og den nyeste teknologianvendelse i det offentlige. Devoteam har desuden flere end 10 agile softwareudviklingsstudios i Europa, hvor vi leverer innovative løsninger til hele Europas offentlige sektor inden for blandt andet IoT, AR/VR og AI, apps samt ikke mindst inden for integrations- samt fagsystem-/applikationsområdet.

Vi omfavner og anvender open source i størstedelen af vores software-udviklingsprojekter, da vi tror på, at innovation sker ved at gode idéer og løsninger sættes fri og deles.

Kernekompetencer 

Forretningsbehov, business case og gevinstrealisering, UX/Design, Arkitektur, AI, AR/VR, IoT, integrationer, CMS, software -og app-udvikling.

Open source løsninger/produkter vi har udviklet 

Som et alternativt til Næste Generation Digital Post skabte E-Boks produktet E-boks Direct, som skulle være en platform, hvor små og mellemstore virksomheder kunne sende sikker digital post til deres kunder. For at understøtte den komplekse brugeroplevelse blev front-enden bygget i JavaScript biblioteket React, med en back-end i ASP.NET, som begge er open-source. 

Legacy er et klimaaftrykregnskabsprogram med fokus på ejendomsbranchen, der indsamler forbrugsmålinger fra bygningsadministrationssystemer og drivhusgasudledningstal fra Energinet, med henblik på at assistere kommuner, forsyningsselskaber og øvrige virksomheder med deres klimarapportering. Den leverede løsning indebar et skalerbar vedligeholdelig API, hvor det var nemt at tilføje integrationer til de mange forskellige Facility Management/bygningsadministrationsystemer, som er i brug i markedet. Vi løste problemet med en mikroservicearkitektur bygget på open-source Node.js frameworket NestJS.

Referencer: 

Landets kommuner, regioner og statslige styrelser + en lang række private kunder fordelt over forskellige brancher.

Prismodel: 

Devoteam tilbyder fastpris, timeafregning samt kombination af disse prismodeller. Devoteam kan videre tilbyde no-cure-no-pay for udvalgte ydelser, såfremt det er relevant for parterne.

Devoteam er tilknyttet SKI-rammeaftalerne 02.15 og 02.17 og understøtter størstedelen af ydelsesområderne på aftalerne.

For SKI 02.15 tilbyder Devoteam ydelser inden for følgende ydelsesområder:

1. It-relaterede strategier

2. Forretningsbehov, business case og gevinstrealisering

3. It-udbud

4. It-sikkerhed, business continuity og it-compliance

5. It-arkitektur

6. It-governance

7. Projekt- og programledelse

8. Databehandling

11. Test

12. Udvikling af ny funktionalitet

13. Tilpasning af eksisterende it-systemer

 

For SKI 02.17 tilbyder Devoteam ydelser inden for følgende ydelsesområder:

 

1. It-relateret strategier

2. Forretningsbehov, business case og gevinstrealisering

3. It-udbud

4. It-sikkerhed, business continuity og it-compliance

5. It-arkitektur

6. It-governance

7. Projekt- og programledelse

8. Databehandling

9. Rådgivning om softwarelicenser

10. Infrastruktur og hardware

11. Test

12. Udvikling af ny funktionalitet

13. Tilpasning af eksisterende it-systemer

14. It-system drift