Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Leverandører i partnerskab med OS2
OS2 Leverandører

Climify

Climify er eksperter i at hjælpe organisationer med at kvalitetssikre deres indeklima i deres respektive bygninger og lokaler. Vi er en dansk virksomhed som er udsprunget fra DTU med målsætninger om at minimere CO2 fodaftrykket, maximere indeklimaet  og luftkvaliteten hos diverse organisationer rundt omkring i landet.

Kort fortalt har vi udviklet en markedsførende løsning, som gør det simpelt at visualisere, forudsige og kontrollere sit indeklima i organisationen. Vi bruger IoT, real-time data, og de nyeste AI algoritmer data til at hjælper jeres organisation med at opretholde produktiviteten, komfort og helbredet hos brugerne af jeres lokaler.

Kernekompetencer 

IoT, Indeklima, monitorering, CTS, Chirpstack

Climify forbinder IoT-enheder fra forskellige leverandører sammen. De enheder, der kan tilsluttes Climify, omfatter sensorer (f.eks. CO2, temperatur, luftfugtighed osv.) og aktuatorer (f.eks. smarte termostater, smarte skodder, vinduesmotorer, pumper osv.). Gennem Climify indsamles data og præsenteres for bygningens ejer eller ansvarlige for HVAC-systemerne og regulering af indeklimaet. Visualiseringsmulighederne for Climify omfatter både kvalitative og kvantitative metoder. Softwareplatformen kan ved hjælp af farvekoder eller værdier viser i hvilke lokaler indeklimaet ikke opfylder de ønskede mål og samtidig kan bygningens energiforbrug vises. Gennem vores FeedMe app, der installeres på en smart telefon, er det muligt for brugeren (beboerne) at komunikere med CLIMIFY, og indtaste vurdering af indeklimaet. FeedMe giver også mulighed for at sende beskeder til brugeren om f.eks at et vindue skal åbnes eller solafskærmning skal aktiveres. Dermed kan brugeren integreres i regulering af indeklimaet.

Open source løsninger/produkter vi har udviklet 

Chirpstack

Referencer: 

MORTEN K. ASMUSSEN –Indeklima ansvarlig HTK: En platform bygget omkring de virkelige behov i vores kommune, robust & enkelt, testet over en lang periode

Prismodel: 
  • Etableringsgebyr plus månedligt/årligt gebyr for IoT-forbindelse, datatransmission, datalagring og -håndtering, dataanalyser og visualisering og rumkontrol.
  • Timepris for on-demand softwareudvikling.