Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

LoRA og integrationerne: En temadag med OS2 produkter

Ca. læsetid: 1 minut

LoRA er den lokale implementering af den fælleskommunale rammearkitektur, som sætter retningen for mere sammenhængende, sikre og forandringsrobuste it-systemer. 

Derfor bestod LoRA temadagen af oplæg om OS2rollekatalog, OS2mo, OS2opgavefordeler og STSOrgSync. De fremmødte var repræsentanter fra 14 forskellige kommuner, DIGIT, KOMBIT og fire af OS2s leverandørpartnere: I alt cirka 45 mennesker. Stemningen var god, og alle var meget engagerede omkring dagens indhold. 

En af dagens vigtigste budskaber var, at løsningerne kan bruges og blandes (næsten) efter hver kommunes eget behov. Et andet vigtigt budskab var at huske at have forretningen med og i fokus. Begge dele i fuld overensstemmelse med rammearkitekturen. 

Dagen sluttede med bevægelse rundt til stationer, hvor nysgerrige kunne se og høre om OS2mo, OS2rollekatalog, OS2opgavefordeler og fremtidig governance for LoRA i OS2 med bl.a. fælles styregruppe for OS2mo og OS2rollekatalog.

 

Vi spurgte Carsten Møller fra Skanderborg, hvordan dagen havde været for ham

 

Oplev det selv: Video og slides fra dagen finder du her.
 

 

 

 

 

 

Copyright på billede: OS2- Offentligt Digitaliseringsfællesskab

Kommentarer

TAK
for upload af præsentationerne - som er "guld" værd for os,
der gerne ville men ikke kunne være med på temadagen!

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.