Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Vil I have hjælp til at komme i gang med kontraktmodulet?

Ca. læsetid: 1 minut

Kitos kontraktgruppen og sekretariatet vil gerne vide om, der kunne være et behov for at få et introduktionskursus/workshop om, hvordan kommuner kan komme i gang med kontraktregistreringen?

Kontraktgruppen står til rådighed for andre kommuner, som vil have råd om kontraktmodulet, og deler deres erfaringer. Kontraktgruppen har grebet opgaven og registreringen meget forskelligt an, men dette kan på den anden side også være til stor inspiration for andre kommuner.

Kontraktgruppen har drøftet, at man kunne dele kurset/workshoppen op i to niveauer. Et grundlæggende niveau: "Sådan kommer du i gang" og noget mere workshop-agtigt i niveau 2: "Hvordan kommer du videre med kontraktmodulet".

Kontraktarbejdsgruppen holder et arbejdsmøde mandag den 30/10, hvor dette punkt er på dagsordenen. Interesserede kommuner, må derfor gerne skrive en mail til info@kitos.dk senest fredag den 27/10, hvis der er interesse for sådan et initiativ?

Såfremt der er interesse, vil kurset/workshoppen muligvis kunne afholdes fra februar 2018. 

Kommentarer

Jeg stemmer helt klart for at der kommer disse kurser....
Vi er godt i gang, men ville være rart at vide om vi nu også gør det på den mest optimale måde og yderligere hvordan vi så kommer videre med opfølgning på kontrakterne.

Hej Simone, tak for dit svar. Jeg har noteret at du er interesseret. Har du mulighed for at sende en mail til mig, hvor du lige skriver hvilken kommune du kommer fra? Mvh Samira

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.