Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

VIGTIGT vedr. OS2sync og STS Organisation

Ca. læsetid: 1 minut

OS2sync kan ikke opgraderes til v6 snitfladen. Den sikkerhedsmodel som den nye v6 snitflade til STS Organisation er udstillet under, er ikke understøttet af version 5.0 .NET platformen. Derfor kan vi kan ikke opgradere OS2sync.

Styre- og koordinationsgruppen for OS2sync har besluttet at springe version 6 af snitfladen over, og vente på version 7 og den nye sikkerhedsmodel. Mange har udfordringen og KOMBIT er kommet med følgende udmelding: https://digitaliseringskataloget.dk/skifte-i-sikkerhedsstandard-giver-ud...

Vi er blevet oplyst om at:

  • v5 snitfladen ikke lukkes før der er fundet en løsning, men man skal kontakte KOMBIT hvis man har brug for at indgå nye serviceaftaler på v5 snitfladen, da de så skal åbne op for det enkelte it-system.
  • KOMBIT har påbegyndt arbejdet med at få etableret et framework til at kalde SOAP snitflader med SAML tokens i .NET 5.0 - leverancedato er dog ukendt på dette.

 

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.