Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Tak til Vibeke Kahl fra Syddjurs Kommune

Ca. læsetid: 1 minut

Aftalen med Syddjurs Kommune om varetagelse af IT System kataloget og Snitflade kataloget udløber den 31/12 2016. Vi skal derfor sige farvel til Vibeke Kahl fra Syddjurs Kommune, der har siddet med redaktionsopgaven fra den 1/3 2016 og ind til nu.

Tak til Vibeke for den store indsats med proaktivt at vedligeholde og kvalitetssikre data i IT System kataloget og Snitflade kataloget, og ikke mindst for hurtig og konstruktiv respons på indmeldinger fra KITOS-kommuner.

Syddjurs Kommune har i en årrække tilbudt at udføre KITOS redaktionsopgaven og vi er i Sekretariatet glade for, at Syddjurs har tilbudt os denne ressource. Syddjurs har været med til at sikre, at KITOS har opnået det modenhedsniveau det har i dag, ved deres vedvarende engagement i KITOS fællesskabet.

Samira Massoudi fra KITOS Sekretariatet i Ballerup Kommune vil fra januar 2017, overtage opgaven med at kvalitetssikre og vedligeholde IT System kataloget og Snitflade kataloget i KITOS.

Det er fremadrettet Samira KITOS brugerklubben skal henvende sig til på Yammer vedrørende de to kataloger, leverandører og rettighedshavere.

Af KITOS Sekretariatet
 

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.