Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Status på implementeringen af Persondataforordningen i KITOS

Ca. læsetid: 1 minut

OS2kitos Sekretariatet har desværre fået afslag på den indsendte ansøgning til rammearkitekturpuljen om videreudvikling af KITOS til understøttelse af kravene i Persondataforordningen.
Men KITOS arbejdsgruppen om persondata arbejder videre med at kravspecificere og indhente tilbud på udviklingsinitiativet. Arbejdsgruppen mødes næste gang inden sommerferien for at drøfte forslag til ny funktionalitet i KITOS og den videre proces.

17 kommuner har valgt at støtte udviklingsprojektet økonomisk og ca. 27 kommuner har tilkendegivet deres støtte. Kommuner som ikke har tilkendegivet deres støtte til initiativet kan stadig nå det.

Kontakt Anne Hansen fra Sekretariatet for at få uddybende information, enten telefonisk 2069 1292 eller via mailen anh6@balk.dk

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.