Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2wakks er på standby

Ca. læsetid: 2 mins

Vi skylder en status på projektet OS2wakks. Projektet er pt. sat på standby da der ikke er opnået tilstrækkelig med tilsagn for at igangsætte projektudviklingen. Den manglende opbakning gør at Varde Kommune og OS2 er gået i tænkeboks for at finde ud af hvad der så skal ske.

Vi er selvfølgelig kede af at projektet ikke er i mål og beklager at vores status har været lang tid undervejs. Grunden til dette er at vi har lagt et rigtig stort stykke arbejde for at få opbakningen til projektet i mål. Helt konkret skulle der som minimum rejse ca. 1.4 mill. for at kunne igangsætte udviklingen af en tværkommunal open source løsning til sikker kommunikation med borgerne. Vi fik blot tilsagn om halvdelen, på trods at rigtig mange interessetilkendegivelser.

Vi kan kun igangsætte udviklingen af et OS2-projekt hvis der er tilstrække med opbakning og derfor er OS2wakks sat på standby indtil videre. Kontakt os på os2@os2.eu hvis du har spørgsmål eller gerne vil hjælpe med projektet.

Med venlig hilsen

Rasmus Frey, OS2-sekretariatet

 

---
Billede af Claudio Schwarz | @purzlbaum on Unsplash

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.