Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2Opgavefordeler er klar til at opmærke kommunale organisationer med KLE

Ca. læsetid: 1 minut

Nu kan kommunerne opmærke deres organisation med KLE i OS2Opgavefordeler. Brian Graversen, Digital Identity og Henrik Bojsen, Syddjurs Kommune præsenterer den nye funktionalitet på et webinar fredag d. 16. juni kl. 9.30-10.30. Link til Skypemødet: https://meet.syddjurs.dk/heboj/8MWQ9TBC. Tilmelding til webinaret er ikke nødvendig.

Funktionaliteten er udviklet på baggrund af en arkitekturworkshop om OS2Opgavefordeler d. 12. januar 2017 hos Miracle i Aarhus og vil i korthed kunne bruges i forbindelse med dynamisk dataafgrænsning af jobfunktionsroller. OSOpgavefordeler kan således nu hjælpe kommunerne med at løse denne vigtig opgave i forbindelse med Monopolbruddet og dermed hjælpe kommunerne med at blive KOMBIT-klar.

Der kan købes adgang til funktionaliteten som en SaaS-løsning hos Miracle v. Henrik Løvborg hlo@miracle.dk, ligesom koden er tilgængelig på GitHub for dem, der ønsker at drifte løsningen selv eller andre steder.

På vegne af Koordinationsgruppen
Henrik Bojsen, heboj@syddjurs.dk
Projektleder, Syddjurs Kommune

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.