Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2Datascanner i ny og stærkt forbedret version

Ca. læsetid: 2 mins

– et sprint fra at være i mål og du kan være med

På baggrund af stor efterspørgsel på nye features har vi udviklet en ny version af OS2datascanner. Sidste skridt i udviklingen er rapport-modulet og mulighed for organisatorisk forankring via et individuelt overblik over GDPR-hits. Og derfor har vi brug for dig.

Vi vil gerne have din hjælp til at finpudse på den ny version, der også indeholder personlige statistikker, hvor et månedligt overblik – i visualiseret form og med flere valgmuligheder – vil motivere den enkelte medarbejder til at handle på de ting, der skal arbejdes videre med.

Vi har brug for dit indblik i, hvilke behov man som medarbejdere måtte have til systemet, herunder hvad der kan skabe overblik, når store mængde af data skal håndteres.

Sammen med vores UX-team skal du regne med at afsætte 20 – 30 min. af din tid:

  • Gennemgang af interaktiv prototype
  • Kort interview

Møde, gennemgang og dialog kan være online, og det kan også være hos dig eller hos os. Efter mødet vil vi løbende følge op med dialog og orientering om de nye features.

Baggrund
OS2Datascanner er et avanceret scanningsværktøj, som finder personkritiske og personhenførbare informationer på hjemmesider, ESHD-systemer, maildrev, Office 365 og fildrev.

Systemet er udviklet i samarbejde med det kommunale OS2-fællesskab.

Kontakt projektleder Thomas Ottosen / Magenta aps på to@magenta.dk / 2287 4224

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.