Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2autoproces: Video af webinar er klar til deling

Ca. læsetid: 1 minut

Tusind tak til de mange der deltog i webinaret tirsdag den 17. november. Vi har optaget webinaret til dig , så du kan gense det og dele med dine kollegaere.

 

Du kan tilgå portalen OS2autoproces, hvis din kommune allerede bruger OS2autoproces. I webinaret giver tovholderen for OS2autoproces, Line Lynggaard Sørensen, en demonstration af løsningen - og nedenfor finder du slidedecks fra dagen.

Vær opmærksom på at nogle spørgsmål er klippet ud af videoen, for at undgå at  andre personers navne og ansigter end præsentationsværterne optræder i videoen. Du kan altid stille spørgsmål til eller hente vejledninger på OS2autoproces' loop. Du kan også stille spørgsmål direkte til Line Lynggaard Sørensen eller OS2-sekretariatet på os2@os2.eu.


Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.