Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2autoproces er kommet fantastisk fra start

Tablet, kuglepen og tastatur på gul baggrund
Ca. læsetid: 2 mins

Inden sommeren for alvor banker på døren, kommer der her en lille hilsen fra OS2autoproces-projektet.

I forbindelse med fundingen modtog projektet stor opbakning, og i alt 41 kommuner har bidraget til finansieringen af OS2autoproces. At opnå så stor en opbakning omkring projektet, er vi rigtig stolte over. Der er dermed skabt et solidt fundament for en fælles brug af den kommende tværkommunale løsning til styring og deling af automatiseringsegnede processer.

Koordinationsgruppen har arbejdet tæt sammen med leverandørerne for at få afklaret de sidste detaljer og funktioner, der bliver en del af løsningens version 1.0. Udviklingen er således i fuld gang og tidsplanen følges.

Når løsningen lanceres i slutningen af september, vil den allerede indeholde samtlige processer fra KL Arbejdsgangsbank, KL’s automatiseringsprojekter og de 6 kommuner der er en del af koordinationsgruppen. Det er dermed muligt at finde inspiration hos andre fra første dag, man tilkobler sig løsningen. Samtidig med at løsningen vil kunne bruges som internt styringsværktøj til arbejdet med automatiseringsegnede processer.

Styregruppen mødes d. 16. august, hvorefter der kommer meget mere information omkring fakturering, tilslutningsvilkår/-aftale, onboardingprocessen og aktiviteter i forlængelse af releasen. Du kan derfor forvente at høre meget mere omkring OS2autoproces efter sommerferien, og i mellemtiden kan du finde information på OS2’s hjemmeside: /produkt/os2autoproces.

Rigtig god sommer.

 

 

 

Billede af Georgio Cobbs på Unsplash.com

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.