Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab vandt GENBRUGSPRISEN ved OffDig19

Ca. læsetid: 3 mins

OS2-fællesskabet vandt Digitaliseringsprisen 2019 i kategorien GENBRUGSPRISEN.

 

Genbrugsprisen

Prisen gives til en offentlig institution eller myndighed, som har haft succes med at tage en digital velfærdsløsning eller en ny teknologisk løsning i brug på baggrund af erfaringer gjort i en anden offentlig institution eller myndighed. Der lægges desuden vægt på, at løsningen har resulteret i konkrete forbedringer til gavn for borgere, virksomheder og/eller medarbejdere.

 

Flere fra bestyrelsen og sekretariatschefen var på scenen for at modtage prisen fra innovationsminister Sophie Løhde.

Jens Kjellerup fra bestyrelsen sagde om prisen: ”Prisen er et kæmpeskulderklap, fordi vi har arbejdet længe for at få ejerskab og udvikling til at fungere i et netværk mellem offentlige organisationer og private leverandører.

Bo Fristed og medlem af OS2s bestyrelse skrev efter prisoverrækkelsen på LinkedIn: ”Det er så godt og så GENBRUGSPRISEN – meningen med OS2s arbejde – at udvikle sammen og dele. Herlig dag for alle der tænker og arbejder åbent.

Tak fordi I er så fantastiske til at dele. Dette er jeres pris.

Læs også nyheden på Finansministeriets hjemmeside.

Mere om vinderne i alle katagorier her.
 

Prisoverrækkelsen Sophie Løhde & sekretariatschef Rasmus Frey

 

 

 

 

 

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.