Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Oprydning af Kitos-data med kommuner i februar 2018

Kvalitetssikringsdagene bliver afholdt den 21-22. februar 2018 i Fredericia.

Sekretariatet afholder Kitos kvalitetssikringsdage den 21-22. februar 2018 i Fredericia, hvor bl.a. Sorø, Syddjurs, Favrskov, Norddjurs, Ikast-Brande, Svendborg og Aabenraa kommune deltager.

Formålet med dagene er i fællesskab, at få ryddet op og kvalitetssikret data om systemer i Kitos. Vi arbejder ud fra nogle specifkke datakrav og starter ud med en opfølgning på hvordan det er gået siden sidst der blev afholdt kvalitetssikringsdage (august 2017). 

Formålet med den fælles kvalitetssikringsindsats, er at Kitos-kommuner, får et opdateret system katalog med valide data. Sekretariatet håber også, at der er andre ud over de nævnte kommuner, der kan deltage og bidrage til arbejdet. Det er muligt kun at tilmelde sig en af dagene. Tilmeldingsfristen er senest den 5. februar 2018.

Skriv til sam4@balk.dk hvis jeres kommune også vil detage og bidrage til den fælles kvalitetssikringsindsats.
 

Publiceret i gruppen

Dette er et debatindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.