Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Open Source kabinet til OS2borgerpc enheder

Foto af Dennis Borup Jakobsen
Ca. læsetid: 3 mins

I OS2 kan medlemmerne meget mere end at få udviklet fantastisk software. Aarhus Kommune har sat gang i produktionen af OS2 kabinetter som skal huse de mange NUC enheder der benyttes til at køre OS2borgerPC og OS2display.

Dels kommer det til at se super godt ud men det højner også sikkerhedden, fordi det bliver mere end svært for pilfingre at komme til NUC enheden. Business case på fremstilling af skræddersyede kabinetter er forøvringt også fremragende. Alternativet med at påsætte usb port låse og andre former for låse ville være langt langt dyrer pr. enhed.

Produktionstegninger og detaljer frigives selvfølgleig Open Source så i andre også kan gå til den lokale smed og få fremstillet. Når Aarhus Kommune er helt færdige med projektet vender vi tilbage med flere detaljer, men tag endelig fat i os hvis i allerede nu er nysgerrige.

 

Foto af Dennis Borup Jakobsen Foto af Dennis Borup Jakobsen Foto af Dennis Borup Jakobsen

Fotos af: Dennis Borup Jakobsen, ITK Aarhus Kommune

Kommentarer

Hej Rasmus

Mht. kabinet til NUC pc ére, så er det gode spørgsmål : Hvad kosteren?

vh

/PIL

Oprettet af:
Pias billede
Pia
4. oktober 2017 - 10:53

Hej Pia

Det vil afhænge af antal og hvem man vælger som producent. Men Aarhus Kommune har kunne holde udgiften til lige under 300 kroner pr. stk. Hvilket må siges at være yderst fornuftigt.

Er de produceret på en Produktionsskole eller Teknisk skole - eller hos den billigste lokale smed?

Oprettet af:
Bjarne Sindings billede
Bjarne Sinding
7. november 2017 - 8:15

Vi har fået dem produceret hos Staermose industry – via en lokal smed: Ole Toft.
Design er ITK.

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.