Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Ny version af OS2KLE: OS2KLE 3.7

Ca. læsetid: 1 minut

OS2KLE 3.7 opdateringen følger KLE februar 2018.

Når man opdaterer sin OS2KLE bør man - som altid - være opmærksom på, at der kan ske ændringer i forhold til den nuværende opmærkning. OS2KLE 3.7 kan downloades fra www.taxon.dk.

En stor tak til sponsorerne af opdateringen: Ballerup, Favrskov, Frederikssund, Horsens, Jammerbugt, Lyngby-Taarbæk, Norddjurs, Odsherred, Rebild, Skanderborg, Stevns og Syddjurs.

For at lette adminstrationen har vi slået indsamlingen til version 3.7 og den kommende 3.8 sammen. Det betyder, at vi kan komme i gang med den næste version 3.8, lige så snart august versionen af KLE er udgivet. På den måde kommer KLE og OS2KLE til at følges endnu mere ad.

 

Der er Inspirationsdag og workshop om fælleskommunale klassifikationer i DOKK 1 d. 24. maj 2018. Det er en dag, som handler om alle andre klassifikationer end KLE og deres brug i arkitektur- og digitaliseringsarbejdet, så sæt kryds i kalenderen!

 

Hvis I har brug for hjælp til opdateringen, kan I kontakte Taxon

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.