Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Ny person på OS2rollekatalog

Ca. læsetid: 2 mins

Per d. 1. december er Charlotte Glavind Bülow blevet ansat på OS2rollekatalog og er placeret i Favrskov Kommune. Charlotte har været it-kvalitetsmedarbejder i Favrskov Kommune de sidste par måneder. Her har hendes opgaver været som projektleder på en række IoT og RPA projekter, ligesom hun har fulgt op på resultaterne af en it-brugerundersøgelse og kommet med et forslag til konkrete initiativer, som kommunen kan forfølge på baggrund heraf.

Hun har i tidligere sammenhænge fungeret som projektleder og tovholder, bl.a. i en NGO i Kosovo – European Centre for Minority Issues (ECMI) – hvor hun stod for at evaluere og følge op på indsatser i et miljø med mange forskelligartede interesser. Generelt brænder hun for udvikling, fællesskab og samarbejde.

I 2018 blev hun færdig som cand.soc. i international security and law fra Syddansk Universitet, og hun har desuden en bachelor i administration.

 

Charlotte kan kontaktes på mail cglb@favrskov.dk

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.

Andre indlæg