Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Ny guide til udfyldelse af krav i OS2kravmotor

Mand og kvinde holder hånd
Ca. læsetid: 2 mins

kravredaktionens møde d. 13/3 blev det besluttet at indarbejde en guide til oprettelse af krav i OS2kravmotor.

Første version af guiden er godkendt og lagt online på OS2videnGuide til udfyldelse af krav i OS2kravmotor. Det er endvidere besluttet at guiden indarbejdes i OS2kravmotor så den altid er ved hånden når man som redaktør arbejder med kravoprettelse.

Vi ønsker at krav i kravmotoren er af en høj kvalitet og at krav formuleres så de kort og præcist beskriver det krav som stilles til leverandøren. Derfor er denne guide vigtig i forhold til arbejdet med at sikre gode krav i OS2kravmotor. Kravredaktionen vil også benytte retningslinjerne til at sikre kvaliteten af de tværkommunale krav. Derfor blev der samtidig nedsat en arbejdsgruppe som gennemgår eksisterende krav og sikre at de lever op til den besluttede guide.

-----

Hvad er OS2viden? På OS2viden samler vi vejledninger til OS2-produkter og gør dem søgbare. På OS2viden kan du også stille spørgsmål og få svar, eller du kan hjælp andre ved at besvare deres spørgsmål. OS2viden er OS2s egen implementering af produktet OS2loop.

 

 

Foto: Daniel Frank på Unsplash.com

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.