Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

KOMBIT afholder leverandørdag om den fælleskommunale infrastruktur

Ca. læsetid: 2 mins

Indblik og kendskab til den fælleskommunale infrastruktur og - rammearkitektur er vigtige kompetencer hos en IT-leverandør som vil levere til det offentlige og ikke mindst på OS2-projekter. Derfor vil vi gerne slå et slag for at så mange leverandører som muligt deltager i arrangementer som kaster lys på emnet. Den 26/2 afholder KOMBIT leverandørdag om den fælleskommunale infrastruktur.

Orientering fra KOMBIT:

Den fælleskommunale infrastruktur er nået rigtig langt i sin udvikling, og er derfor også godt i gang med at blive taget i brug af forskellige systemer. Vi har imidlertid store ambitioner om at få forløst det enorme potentiale som ligger i at få udbredt kendskabet til og viljen til at bruge den fælleskommunale infrastruktur iblandt de kommunale it-leverandører. Vi har derfor oprettet et enestående tilbud for landets leverandører af it-systemer til kommunerne, hvor de kan møde op til en såkaldt ”leverandørdag” med den fælleskommunale infrastruktur som omdrejningspunkt.

Interesserede kan læse mere her – og leverandører kan tilmelde op til tre deltagere til arrangementet.

Efter arrangementet er afholdt publiceres en liste over de leverandører som har deltaget, så er der mulighed for at se, hvilke leverandører det kan forventes har fundamentet på plads, i forhold til at hjælpe kommunerne med at indfri potentialerne i den fælleskommunale infrastruktur og skabe sammenhæng på tværs af it-landskabet.

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.