Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Jobopslag: Projektleder til OS2 i OS2-sekretariatet og ITK i Aarhus Kommune [deadline overskredet]

Ca. læsetid: 6 mins

Ansøgningsfristen er overskredet. Du vil få de seneste udviklinger, som de kommer.

----------------

 

Til OS2-fællesskabet og arbejdet med open source-projektet OS2iot søger vi en projektleder.

I OS2-fællesskabet og Aarhus Kommune arbejder vi med udvikling af digitale open source løsninger. Vi stiller struktur og viden til rådighed, som gør det nemt for det offentlige at igangsætte, udvikle og drive open source løsninger.
Stillingen er tilknyttet OS2-fællesskabet, som administreres af Aarhus Kommune. OS2-fællesskabet har en større digital projekt- og produktportefølje samt rigtig mange interessenter i det offentlige digitaliseringslandskab.
Den daglige drift af OS2 foretages af fællesskabets sekretariat, og man vil som projektleder for OS2iot være tilknyttet OS2s sekretariat og ITK i det daglige.

 

Vil du være med til at gøre Danmark til et endnu smartere og mere bæredygtigt sted ved hjælp af ny teknologi? I OS2 arbejder vi med digital udvikling i fællesskab på tværs af kommunegrænser. Vi har etableret et ambitiøst projekt med at skabe en Open Source Internet of Things (IoT)-platform der modtager data fra sensorer og videresender disse til data warehouse, fagsystemer, Open Data DK og andre fælles data platforme.
 
Projektet OS2iot er forankret i OS2-fællesskabet og som projektleder vil du have det overordnede ansvar for at gennemføre udbudsprocessen samt det efterfølgende projektforløb. Projektet bliver organiseret med en styregruppe, projektgruppe og et teknisk advisory board. Som projektleder bliver du den primære tovholder/koordinator for projektorganisationen og projektet.


 
Din daglige arbejdsplads vil være hos ITK på niv 2.2 på DOKK1, Hack Kampmanns
Plads 2, 8000 Aarhus C.


De primære opgaver vil være:

 • Gennemføre et EU-udbud
 • Kommunikere om projektet, til politisk, strategisk og teknisk niveau
 • Holde overblik, sikre fremdrift og styre økonomien i projektet
 • Koordinering og specifikation af udviklingsopgaver
 • Etablerer og indgå i samarbejde på tværs af fagligheder
 • Rådgive, støtte og bruge styregruppe, projektgruppe og advisory board
 • Mødeledelse og referentSom projektleder og IoT-konsulent i OS2 forvente vi at:

 • Du er en dygtig projektleder med værktøjskassen i orden
 • Du har erfaring med udviklingsprojekter indenfor for f.eks. Smart Cities, IoT og Open Data og du følger med interesse de nye teknologier
 • Du har erfaring med leverandørdialog og udbudproces.
 • Du har erfaring med cloud-baserede platforme til f.eks. dataopbevaring og analyse
 • Du skal være med til at udvikle og implementere de fremadrettede principper og projektprocesser, der sikrer succes med offentlige Open Source projekter fra behovsafdækning til realisering
 • Du kan holde overblik og sikre fremdrift i et projekt
 • Du kan være en tillidsfuld sparringspartner der bygger bro mellem teknologi og forretning
 • Du har tæft for at forstå organisatoriske og forretningsmæssige processer
 • Du skal være åben, energisk, udadvendt og have gå-på-mod
 • Er struktureret og selvstændigt arbejdede
 • Har gode kommunikationsegenskaber
 • Du har erfaring med og Interesse for Open Source

I OS2 arbejder vi bl.a. med værktøjerne Microsoft Office,  Atlassian Jira, Trello, Github og DrupalDerfor skal du vælge os:

Du får en enestående mulighed for at være med til at sætte dit præg på udviklingen af løsninger med fokus på innovation og ny teknologi. Du får også mulighed for at udvikle dine kompetencer og faglighed, ligesom du får rig mulighed for at udbygge dit netværk, da dine opgaver giver dig mange snitflader ud af til. Du vil få en spændende og dynamisk hverdag med mange forskellige opgaver.


OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab er et åbent fællesskab for alle offentlige myndigheder med fokus på samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige. OS2 er et fællesskab for offentlige myndigheder og it-leverandører til det offentlige. Filosofien er, at de udviklede løsninger udlægges som Open Source løsninger, så de er tilgængelige for alle. 


 
Som projektleder hos OS2/ITK vil du indgå i et team af andre dygtigere projektledere og digitaliseringskonsulenter, der alle arbejder med projekter inden for digital udvikling og offentlig innovation. Vores arbejdsmiljø er uformelt, dynamisk og sjovt.

Læs mere om OS2.

Læs mere om ITK.

 

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 

Ugentligt timetal: Fuldtid

Der er tale om en tidsbegrænset stilling - 18 måneder med mulighed for forlængelse


Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Sekretariatschef, Rasmus Frey på telefon 31154525.

Ansøgningsfrist: 14. august 2019

Jobbet et slået op i Aarhus Kommune og publiceret d. 18/7 2019 - https://aarhus.dk/ledige-stillinger-i-aarhus-kommune/v/55393/projektleder-til-os2-fallesskabet-aarhus-kommune/?jobId=2679

--- Ansøg her ---

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.