Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Invitation til samarbejdsmøde for Flytjord-kommuner

Ca. læsetid: 2 mins

Kære alle FlytJord.dk kommuner

 

Hermed indkaldes til det årlige samarbejdsmøde, som afholdes i Skanderborg den 14. september 2020, kl. 10 – 15 (se vedlagte invitation). Alle Flytjord.dk kommuner er velkomne.

 

Om formiddagen deltager NIRAS og her drøfter vi udbuddet, overgang til ny app platform og videreudvikling af Flytjord.dk. Om eftermiddagen drøfter vi videreudvikling hvis der er behov for det. Der er også mulighed for erfaringsudveksling. Regnskab og budget præsenteres, herunder opsparing til modernisering af Flytjord.dk. Styregruppen og faggruppen sammensættes og her er nye kommuner velkommen.

 

Fristen for tilmelding er den 8. september 2020. Tilmelding kan ske til Mette Erbou Hansen fra Aarhus på meeh@aarhus.dk. (Man kan ikke melde sig til på OS2s hjemmeside, selvom arrangementet fremgår her)

 

Vi har vedlagt artiklen om Flytjord.dk fra Teknik og Miljø bladet i januar.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

De bedste sommerhilsner fra:

 

 

Pia Winter Bjergaarde

Mikkel Glargaard

Simon Mundus

Bo Utoft

Miljøingeniør

Miljømedarbejder / Geolog

Miljømedarbejder

Kst. teamleder

Roskilde Kommune

Solrød Kommune

Vordingborg Kommune

Aarhus Kommune

+45 46313644

+4556182000

+4555362497

+4589401928 

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.

Andre indlæg