Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Formålet med leverandørworkshoppen

Ca. læsetid: 2 mins

Kære leverandør

Bestyrelsen har fremlagt ønske, om at vi får endnu flere aktive leverandører. Formålet med workshoppen i næste uge er derfor at sikre, at OS2-leverandørerne er og føler sig inkluderet i at understøtte kommunernes behov - enten direkte ud fra kommunernes i talesatte ønsker eller med baggrund i leverandørernes idéer. Desuden vil vi gerne hjælpe med at finde ud af, hvordan leverandørerne kan lave mere forretning på udvikling/drift/vedligehold af OS2s produkter og ikke mindst samarbejde.

Derfor har vi besluttet, at samtaleemnerne skal være idéer, samarbejde og business. Vi har lavet en række spørgsmål, som vores workshop vil tage udgangspunkt i. De er vedhæftet her. Når du tilmelder dig, må du meget gerne forberede svar til emnerne, som vi så tager op i fællesskab.

Vi håber at se mange og få en god og produktiv workshop.

 

Vi har ændret tilmeldingsfristen til mandag kl. 12, så du kan nå at tilmelde dig endnu.

 

Spørgsmål kan rettes til os2@os2.eu eller til Charlotte Heikendorf på chaeh@aarhus.dk

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.