Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

CONSUL temadag: PowerPoint præsentationer

Ca. læsetid: 2 mins

Afdelingen for Udvikling og Demokrati i Aarhus havde sammen med OS2 inviteret til temadag om CONSUL-platformen. Platformen er en digital løsning til at lade borgerne deltage mere i lokale beslutninger i form af denne direkte demokratiske proces, som CONSUL er grundlaget for.

På programmet var bl.a. Miguel Arana. Tidligere director of Citizen Participation i Madrids byråd, Miguel Arana, fortalte temadagens deltagere at CONSUL har været et vigtigt redskab for dem i demokratisering af processer som omstrukturering af veje og pladser (se hans slides herunder).

Fra Aarhus siden blev der fortalt om implentering af CONSUL til en dansk kontekst, hvor der er et ønske om, at platformen bliver lagt over på et OS2-fundament (se slides herunder).

Deltagerliste findes på arrangementsiden

BilagStørrelse
PDF icon miguel_os2.pdf14.35 MB
PDF icon os2_udvikling_og_demokrati.pdf5.67 MB

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.