Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Bureau under forsvarsministeriet i USA har stadig et aktivt open source fællesskab efter syv år

Ca. læsetid: 2 mins

Netværksanalyse projektet Dshell er et af DEVOMs 24 repositories på Github. DEVCOM, der hører under den amerikanske hær, har åbnet sine software projekter i håbet om at få feedback fra eksterne og ligesindede.

 

Dshell har mere end 5.300 stjerne på Github og koden er blevet kopieret mere end tusind gange. Dshell er et projekt under et den amerikanske hær (et DEVCOM projekt).

Selvom det har eksisteret siden 2014, har projektet stadig et aktivt community. Ved at åbne projektet forventede teamet have fundet en måde at få feedback om bugs og forslag til forbedringer fra andre afdelinger.

 

Tilpasningsdygtigt Python framework

Dshell er et framework, som sikkerhedseksperter og analytikere kan bruge til at aflæse og bearbejde online netværksaktiviteter efter et cyperangreb. Frameworket er skrevet i Python og kan rettes til efter behov med analyse plug-ins mv.

 

Disruption

DEVCOM har 24 repositories på deres GitHub-side. Teamet fokuserer på “disruptive science and technology” til fremtidig kapacitet for hæren. DEVCOM ser software, som en integratet del af modern forskning og ved at offentliggøre kode (uden følsomme data), håber organisationen på mere samarbejde.

 

Læs flere artikler som denne på OSOR

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.

Andre indlæg