Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Bestyrelsen 2021: Jens Kjellerup Hansen

Ca. læsetid: 2 mins

Vi har stillet den nye bestyrelse et par spørgsmål, så vi kan lære dem bedre at kende. Her er det bestyrelsesmedlem Jens Kjellerup Hansen

 

Hvad laver du i dit daglige arbejde?
Jeg er chef for enheden Digitalisering og Forretningsudvikling i Ballerup Kommune. Enhedens opgaver er at udvikle strategier, værktøjer og metoder, der kan understøtte kommunens forretningsenheder i udviklingen i en verden, der bliver mere og mere digital.

 

Hvad motiverer dig til at være i bestyrelsen for OS2?
Jeg har i mange år arbejdet ud fra princippet, at når offentlige organisationer får lavet digitale udgaver af deres forretningsprocesser er det vigtigt, at de også har ejerskabet til denne digitale udgave. Herved understøttes organisationens behov for selv at kunne styre og mestre sin strategiske udvikling af forretningsprocesserne. OS2-fællesskabets arbejde med ejerskab til produkter og licensformerne er en måde, at manifestere dette strategiske ejerskab til udviklingen af organisationens forretningsprocesser. Derfor er OS2-fællesskabet, dets metoder og værktøjer relevant for alle offentlige organisationer.

 

Har du andet bestyrelsesarbejde eller lignende?
Jeg er nok et rigtigt foreningsmenneske, så snart jeg finder et fællesskab med andre, er vi i gang med at skabe grundlaget for en forening. Jeg er også aktiv som formand for grundejerforening o.l. aktiviteter.

 

Hvad laver du udenfor arbejde?

Jeg er udpræget naturmenneske, så i en stor del af min fritid er jeg ude i naturen eller roder med at skabe biodiversitet på vores sommerhusgrund. På det internationale plan er jeg aktiv i nogle fora omkring teknik, klima og miljø.

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.