Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

21 kommuner har tilsluttet sig

Ca. læsetid: 1 minut

De 12 kommuner i Digitaliseringsforening Sjælland (DIGIT) er med, og det betyder, at i alt 21 kommuner har tilsluttet sig den fælles vidensdeling og videreudvikling af OS2rollekatalog. Der er meget på vej hos OS2rollekatalog, da styregruppen i denne måned har igangsat videreudviklingsopgaver i forhold til administration af AD sikkerhedsgrupper, differentiering mellem ’rolletildeler’ og ’administrator’, integration med støttesystem mv.

Styregruppeformand Thomas Vinther Andersen forklarer, at med et volumen på 21 kommuner er det muligt at få udviklet stort set al den ønskede funktionalitet, der ligger på backloggen.

Søger I efter en løsning, der samler kommunens bruger- og rettighedsstyring i ét sted? Så skulle I kigge i retning af OS2rollekatalog. I hverdagen vil OS2rollekatalog sparer jer tid og give den gennemgående kvalitet et lille nøk opad.

Publiceret i gruppen

Dette er et blogindlæg

Vi har mange eksterne skribenter tilknyttet der skriver blogindlæg, som OS2 publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger som kan udtrykkes indenfor OS2s retningslinjer og code of conduct er velkomne, kontakt os gerne hvis du har noget på hjertet.