Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

Workshop: Stærk koordinationsgruppe = stærk it-løsning

Primære faneblade

Workshoppen er for koordinationsgrupper.

Husk når du tilmelder dig, skal du skrive navnet på det produkt, du er koordinationsgruppe for i parentes efter dit navn. F.eks. Tine (borgerpc). På den møde kan vi sikre, at der kommer en blanding af koordinationsgrupperepræsentanter til arrangementet.

Hvad er den gode praksis for vores koordinationsgruppe og hvordan gør de andre? Har du stillet dig selv et af de spørgsmål, så er denne workshop lavet til dig.

Nu får du mulighed for at erfaringsudveksle med andre koordinationsgrupper og få input til, hvad der er bedst for din koordinationsgruppe og dit OS2-produkt. Hør oplæg om at sætte visioner for eget produkt, den rolle koordinationsgruppen skal udfylde i teori og praksis og hvordan gør leverandørerne det. Der er sat tid af til erfaringsudveksling, diskussioner og networking.

 

Dagens program

09.30: Dørene åbner

10.00: Velkomst

10.05: Oplæg: Koordinationsgruppens rolle og mandat v/ Rasmus Frey, OS2-sekretariatet

10.20: Refleksion 2 og 2 med fokus på ’hvad gør I nu i jeres koordinationsgruppe?’

10.45: Kaffepause

11.00: Oplæg: Vision og ejerskab i vores koordinationsgruppen v/ Carsten Damsgaard Nielsen, Horsens Kommune og i kravredaktionen (OS2kravmotor)

11:30: Workshop i grupper - del 1. Om opgaver i en koordinationsgruppe

12:15: Frokost

12.45: Oplæg: Arbejdsprocessen for en kommerciel virksomhed v/ Morten Hoffmann Sørensen, STRONGMINDS

13.15: Paneldebat om den gode koordinationsgruppe v/ Charlotte Glavind Bülow, Favrskov Kommune og OS2rollekatalog & Anna Bøgelund Christensen, ITK i Aarhus Kommune & Morten Hoffmann Sørensen, STRONGMINDS

13.45: Kaffepause

14.00: Workshop i grupper - del 2. Om opgaver i en koordinationsgruppe

14.45: Fællesopsamling på workshops

15.15: Networking

 

Husk når du tilmelder dig, skal du skrive navnet på det produkt, du er koordinationsgruppe for i paraentes efter dit navn. F.eks. Tine (borgerpc). På den møde kan vi sikre, at der kommer en blanding af koordinationsgrupperepræsentanter til arrangementet.

Publiceret i gruppen