Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

Webinar om OS2bos: Bevillings- og styringsredskab for Børn og Unge og Socialområdet mv.

Primære faneblade

OS2bos er lavet til socialrådgivere eller sagsbehandlere i socialområder, psykiatrien, pension, hjælpemidler eller sammenhængsudvalget, hvor der bliver arbejdet med individbaserede dispositioner. Løsningen gør den muligt at se tydeligere sammenhænge mellem lovgivning, regler, socialt faglige indsatser og økonomien bag.

Efter ét års brug har Ballerup Kommune reduceret deres budgetoverskridelse på Børne og Ungeområdet.

 

Som socialrådgiver og sagsbehandler bliver du med OS2bos understøttet i Servicelovens ændringer og samtidigt et overblik over økonomien. Løsningen giver fuldt overblik over sammenhængen mellem effekten af de socialfaglige indsatser og afdelingernes budgetter. Det kunne være et overblik over sammenhængen mellem familiestøtte og bevillinger i forhold til f.eks. forældrenes arbejdssituation.

 

Målgruppen: Socialrådgivere eller sagsbehandlere i socialområder, økonomimedarbejdere samt digitaliseringsmedarbejdere. Det bliver IKKE et teknisk fokuseret webinar, men et webinar med fokus på forretningen.

Her får du en introduktion til en it-løsning, som giver hjælp til at holde styr på lovændringer og samtidigt få overblik over økonomien, så pengene kan komme flest muligt til gode. For at lette din arbejdsbyrde, journaliserer alle afgørelser også automatisk i din kommunes ESDH-system igennem OS2bos.

 

Programmet for webinaret

  • Introduktion, baggrund og ambition v/ Sekretariatschef i Digitalisering Jens Kjellerup, Ballerup Kommune
  • Demo med udgangspunkt i konkret case V/ it-arkitekt Leif Lodahl, Ballerup Kommune
  • Organiseringen omkring et OS2-produkt v/ Rasmus Frey, OS2

 

Læs mere om OS2bos på OS2s hjemmeside, hos leverandøren Magenta og i magasinet Danske Kommuner.

Publiceret i gruppen