Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

Webinar: Grundsalgssitet Flyttilfavrskov.dk

Primære faneblade

Deltag i webinar om Grundsalgssite: En løsning, der giver overblik over bolig- og erhvervsgrunde til salg og som kan bruges som vigtig branding af kommunen

 

Webinarets agendaen

 • Kort introduktion til Flyt til Favrskov som OS2 produkt  -v. OS2 
  • Hvorfor har Favrskov Kommune brug for ”Flyt til Favrskov”? v. Favrskov Kommune 
 • Hvorfor et selvstændigt site (redaktør oplevelsen, afkobling, SEO)
  • Teknisk præsentation af løsningen v. Novicell 
  • Perspektiv v. Favrskov Kommune og Novicell
 • Automatisering af betalinger og andet 
  • Status v. OS2
 • Omkostninger (Udviklingsomkostning Onboarding, Installation -hvis noget andet end Favrskov)

 

Case

Favrskov Kommune ligger i hård konkurrence om at tiltrække nye borgere med nabokommuner som fx Skanderborg Kommune og Silkeborg Kommune. Derfor har Favrskov Kommune relanceret sitet flyttilfarvskov.dk - med Novicell som leverandør - for at brande sig stærkt overfor potientielle nye tilflyttere.

Sitet har grundliggende to formål:

 • At placere sig i bevidstheden hos potentielle tilflyttere og til syvende og sidst at tiltække nye borgere til Favrskov
 • At vise en altid opdateret oversigt over boliggrunde og erhvervsgrunde til salg i kommunen

 

Sitet tager udgangspunkt i et andet mind-set end den traditionelle digitale kommunikation fra kommunen. Langt størstedelen af en kommunes digitale kommunikation er meget opgaveorienteret, f.eks. skal en borger kunne finde ud af, hvor man fornyer sit pas eller finde ud af hvordan et barn skifter skole. Websitet flyttilfavrskov.dk er derimod en brandingopgave, der skal gøre Favrskov Kommune attraktiv over for nye borgere.

Med sitet ønsker Favrskov Kommune at have et grundsalgssite, hvor alle grundstykker, der er til salg i kommunen, præsenteres i kortform. Således kan borgere og potentielle nytilflyttere i dag se, hvilke grundstykker der er til salg i forskellige dele af kommunen, som f.eks. Ulstrup, Hammel og Hadsten.

Relancering af det nye site er også blevet akkompagneret af digital annoncering: Især er der skruet op for annoncering på sociale medier og bannerannoncering på websites, hvor potentielle tilflyttere bevæger sig.

 

Webtilgængelighed i Drupal 8

Flyttilfavrskov.dk er naturligvis også designet og bygget, så det lever op til webtilgængelighedskravene, som er et EU-direktiv, der foreskriver, at websites skal designes på en måde, der sikrer, at så mange mennesker som muligt kan anvende det – uanset evner. Det handler om opfattelighed, funktionsdygtighed, forståelighed og robusthed. 

Der findes forskellige niveauer af webtilgængelighed, hvor niveau A er det laveste niveau og niveau AAA det højeste. Flyttilfavrskov.dk opnår niveau AA, hvilket er det niveau, der er foreskrevet, at alle offentlige websites skal leve op til per september 2020.

Favrskov Kommune valgte at lave det nye website i Drupal version 8. Og det var af høj vigtighed for Favrskov, at CMS-valget var konsistent med CMS´et på hovedsitet favrskov.dk, således at redaktørerne var fortrolige med back-enden. Det nye website, flyttilfavrskov.dk, er bygget i Drupal Premium.

Drupal Premium er en Novicell metode til at levere open source websites på en måde, hvor vi har pakket al best practice ned i et solidt fundament, som der kan bygges kundetilpasninger ovenpå. Dermed kommer man hurtigt i gang og sikrer, at hele fundamentet er bygget solidt, korrekt og effektivt.

   

  Du får tilsendt et link til at deltage forud for webinaret, hvis du melder dig til her på siden.

   

  ----

  Photo by Maximillian Conacher on Unsplash.com