Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

Skal OS2valghalla hjælpe jeres kommune?

Primære faneblade

Deltag i mødet og hør, hvordan din kommune kan få værdi ud at bruge OS2valghalla til at rekruttere og håndtere deltagere til valg.

Vil din kommune have et pålideligt og tidssvarende system til at rekruttere og håndtere deltagere til valg – uanset om det er frivillige eller medarbejdere? Vil I Ieve op til nutidige krav til sikkerhed og håndtering af persondata i henhold til GDPR-lovgivning? Og vil I deltage i et samarbejde med andre kommuner om den bedste valgafvikling i et system med høj grad af selvbetjening?

Så deltag i dette møde, hvor du kan blive klogere på, hvordan den kommende version 3.0 af OS2valghalla tilbyder dette og mere til.

Udviklingen er planlagt, men for at komme i mål skal der crowdfundes finansiering. På mødet vil vi også orientere om, hvordan I kan tage del i projektet og få mulighed for at påvirke udviklingen af OS2valghalla 3.0.

Mødet afholdes online. Efter tilmelding vil et link blive fremsendt.

Målgruppe: Kommuner der gerne vil vide mere om OS2valghalla, men endnu ikke har taget produktet i brug. Der afholdes et særskilt orienteringsmøde for kommuner, der allerede benytter OS2valghalla.

Program

  • Hvorfor investere i OS2valghalla 3.0?
  • Finansieringsmodel og crowdfunding
  • Forventet projektplan
  • Organisering omkring OS2valghalla

Mødet vil blive optaget, så det er muligt at se efterfølgende.

Publiceret i gruppen